Az E-vitamin egy zsírban oldódó nyomelem. A kutyák étrendjében nem csak fontos, hanem létfontosságú! Elengedhetetlen az egészséges szőrzet, izmok, bőr, szem, ideg- és immunrendszer, a szív- máj egészségének fenntartásához, a megfelelő termékenységhez.

Sajnos rengeteg kutyakonzerv, táp tartalmaznak olyan tartósítószert és káros anyagokat, melyek hosszútávon egészségügyi problémákhoz vezetnek a kutya szervezetében. Mindig megfontoltan válasszuk ki, mivel fog kis kedvencünk táplálkozni.

Az állatorvosok gyakran fogadnak olyan megbetegedett kutyákat, melyek valamilyen egészségtelen kutyatáp következtében gyulladásokkal, szőrhullással, bőr vagy látás problémákkal küszködnek. Az állatorvosok ezért ismerik már, milyen tápok adhatóak bátran kutyáknak. Ne féljünk kérdezni!

Az E-vitamint a minőségi kutya tápok is használják. Baktériumölő és antioxidáns hatása frissen tartja az ételeket a baktériumokkal szemben, ugyanis segít megvédeni a telítetlen zsírsavakat az oxidációtól.

E-Vitamin források Kutyáknak:
– Tojás
– Lazac
– Pisztráng
– Hering
– Spenót
– Spárga
– Napraforgó olaj
– Szójabab olaj
– Földimogyoró vaj
– Mandulavaj
– Mangó

Figyelem! Az E-Vitamin túladagolása komoly kockázatokat vonhat maga után növekedő vérzés formájában, főleg az agyban!
Az extra magas E-vitamin adagolás 22%-al növelheti a vérzéseket, a szív és érrendszeri betegségeket, a stroke kockázatát! A napi vitamin igényekről mindenképpen egyeztessünk állatorvosunkkal és járjunk utána alaposan kedvencünk igényeinek.

Szerencsére termékünk, az OxiDog Komplex olyan mértékben tartalmaz E-vitamint, mely hosszútávon nem árthat, de biztonságosan támogatja kedvenceink szervezetét. A benne levő antioxidánsok hozzájárulnak a kutya teljes egészségéhez, megoldást jelenthet olyan hétköznapi kutya problémákra, mint a gyulladások, immunbetegségek, szem és látásproblémák.

Ha szeretnél megtudni többet az OxiDog Komplex-ről, Kattints a gombra!

OxiDog Komplex megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Levélben hasznos információkat, hétköznapi tanácsokat küldünk, továbbá aktuális kedvezményeinkről sem maradsz le.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
O-o... Valamilyen hiba történt!